Lizzy Wang

Lizzy Wang

Lizzy Wang er 3 år I træk kåret som nr. 1 på listen over kvindelige DJ’s i Kina af musikmediet Djanemag; en ekstrem bedrift – og velfortjent hæder, for sit utrættelige arbejde med at nedbryde barrierer og sætte nye standarder for kinesiske DJ’s og elektroniske producere af begge køn.

Hun var den første kunstner i sit hjemland, som opnåede international opmærksomhed og drev kinesisk elektronisk musik ind på den globale EDM-scene, med udgivelser gennem verdens største label inden for clubmusik, Spinnin ‘ Records, og havde mainstage-optrædener i Japan og USA, hvor hun som den første kvindelig kinesisk DJ optrådte på festivalerne Ultra Music Festival og EDC.

Lizzys musik har primært været fokuseret på tech house-genren. Hendes største udgivelser “I’m Into You”, “Stranger Things” og “Shining”, har alle opnået stor popularitet og imponerende resultater i udlandet. Samarbejdet med artisten MAYLYN på “Secrets” har genereret næsten 1,6 millioner afspilninger på Spotify, og toppet store DJ-hitlister i mange territorier, hvilket bl.a. ledte til et officielt remix af Cash Cash-udgivelsen ” Too Late” med Wiz Khalifa & Lukas Graham

I 2021 var Lizzy Wang den første elektroniske artist, som signede med Warner Musics elektroniske label i Asia-Pacific regionen. Samme år samarbejdede hun med Fiona Sit og udgav en kinesisk version af singlen “Shining”. Sangen opnåede enorm popularitet på QQ Music, og akkumulerede over 100 millioner streams, hvilket skød hendes følgerantal og fanbase på sociale medier i vejret.

Udover at være en usædvanlig talentfuld DJ og producer, har Lizzy Wang afsluttet sit bachelorstudie på Columbia University og sit kandidatstudie på Harvard University i USA.

Musik

The Ones We Lost Album cover

The Ones We Lost

Feels So Right - Radio Mix Album cover

Feels So Right – Radio Mix

Share My Love Album cover

Share My Love

Secrets (feat. MAYLYN) Album cover

Secrets (feat. MAYLYN)

Xanadu (Lizzy Wang Remix) Album cover

Xanadu (Lizzy Wang Remix)

Sweet Dreams (feat. Kaleena Zanders) [Lizzy Wang Remix] Album cover

Sweet Dreams (feat. Kaleena Zanders) [Lizzy Wang Remix]

I'm Into You Album cover

I’m Into You

Stranger Things (feat. Karra) Album cover

Stranger Things (feat. Karra)

Break Up Your Back Album cover

Break Up Your Back

Too Late (feat. Wiz Khalifa & Lukas Graham) - Lizzy Wang Remix Album cover

Too Late (feat. Wiz Khalifa & Lukas Graham) – Lizzy Wang Remix

Kontakt

Andre artister

Lizzy Wang

HEDEGAARD

Brandon Beal

The Geors

Lizzy Wang

HEDEGAARD

Brandon Beal

The Geors