Lizzy Wang

Lizzy Wang

Lizzy Wang er 3 år I træk kåret som nr. 1 på listen over kvindelige DJ’s i Kina af musikmediet Djanemag; en ekstrem bedrift – og velfortjent hæder, for sit utrættelige arbejde med at nedbryde barrierer og sætte nye standarder for kinesiske DJ’s og elektroniske producere af begge køn.

Hun var den første kunstner i sit hjemland, som opnåede international opmærksomhed og drev kinesisk elektronisk musik ind på den globale EDM-scene, med udgivelser gennem verdens største label inden for clubmusik, Spinnin ‘ Records, og havde mainstage-optrædener i Japan og USA, hvor hun som den første kvindelig kinesisk DJ optrådte på festivalerne Ultra Music Festival og EDC.

Lizzys musik har primært været fokuseret på tech house-genren. Hendes største udgivelser “I’m Into You”, “Stranger Things” og “Shining”, har alle opnået stor popularitet og imponerende resultater i udlandet. Samarbejdet med artisten MAYLYN på “Secrets” har genereret næsten 1,6 millioner afspilninger på Spotify, og toppet store DJ-hitlister i mange territorier, hvilket bl.a. ledte til et officielt remix af Cash Cash-udgivelsen ” Too Late” med Wiz Khalifa & Lukas Graham

I 2021 var Lizzy Wang den første elektroniske artist, som signede med Warner Musics elektroniske label i Asia-Pacific regionen. Samme år samarbejdede hun med Fiona Sit og udgav en kinesisk version af singlen “Shining”. Sangen opnåede enorm popularitet på QQ Music, og akkumulerede over 100 millioner streams, hvilket skød hendes følgerantal og fanbase på sociale medier i vejret.

Da stemmerne var optalt i efteråret 2023, indtog hun positionen som nr. 1, blandt alle kinesiske DJ’s på Pyro Music app’en. Simultant blev hun den første kinesiske artist, til at blive signet som en global prioritet hos Spinnin’ Records, på en joint venture aftale indgået med Warner Music Asia.

I November 2023 blev det officielt at hun entrerede DJ Mag top100, som nr. 96, som en af de få kvindelige DJ’s i feltet af verdens bedste DJ’s. Dermed er hun den første og eneste kvindelige kinesiske DJ nogensinde, til at gøre sig bemærket i det fine selskab og den eksklusive klub.

Udover at være en usædvanlig talentfuld DJ og producer, har Lizzy Wang afsluttet sit bachelorstudie på Columbia University og sit kandidatstudie på Harvard University i USA.

Musik

 • Secrets (feat. MAYLYN) Album cover

  Secrets (feat. MAYLYN)

  Lizzy Wang
 • The Ones We Lost Album cover

  The Ones We Lost

  Lizzy Wang
 • Xanadu (Lizzy Wang Remix) Album cover

  Xanadu (Lizzy Wang Remix)

  Lizzy Wang
 • I'm Into You Album cover

  I’m Into You

  Lizzy Wang
 • The Ones We Lost (Lizzy Wang Remix) Album cover

  The Ones We Lost (Lizzy Wang Remix)

  Lizzy Wang
 • What You Made (2023 Mix) Album cover

  What You Made (2023 Mix)

  Lizzy Wang
 • Sweet Dreams (feat. Kaleena Zanders) [Lizzy Wang Remix] Album cover

  Sweet Dreams (feat. Kaleena Zanders) [Lizzy Wang Remix]

  Lizzy Wang
 • Hundred Times Album cover

  Hundred Times

  Lizzy Wang
 • Too Late (feat. Wiz Khalifa & Lukas Graham) - Lizzy Wang Remix Album cover

  Too Late (feat. Wiz Khalifa & Lukas Graham) – Lizzy Wang Remix

  Lizzy Wang
 • Shining (feat. 薛凱琪) Album cover

  Shining (feat. 薛凱琪)

  Lizzy Wang

Kontakt

Artist Roster