🇩🇰 Her er den nye uofficielle landsholdssang – fra dansk stjerne-dj

🇩🇰 Her er den nye uofficielle landsholdssang - fra dansk stjerne-dj

Landsholdet indtager snart fodboldbanen, og de kan nu varme op med en ny uofficiel landsholdssang.

EM i fodbold går snart i gang, men før spillerne går på banen er det vigtigt med den helt rigtige sang. Malte Ebert har i år lavet den officielle EM-sang – men suppleres nu af HEDEGAARD, som har lavet sin uofficielle landholdssang ”VIKINGS (Hey Ho).”

HEDEGAARDs landsholdssang er en hyldest til de danske fodboldfans:

“Når jeg har lyttet til tidligere landsholdssange og set videoerne til dem, så slår det mig, at det altid er spillerne, der er i centrum. Som når de står i en cirkel rundt om mikrofonen sammen med kunstnerne,” fortæller HEDEGAARD i en pressemeddelelse, og tilføjer:

”Det er selvfølgelig også fedt nok, men jeg havde lyst til at skabe en sang, der virkelig hylder de mange fans, og som inddrager dem og giver dem lyst til at synge med for fuld hals.”

På HEDEGAARDs hold finder man den blot 10-årige Hjalte, som synger introen i sangen. Hjalte har været fritidsviking i mange år og har været med på diverse vikingemarkeder, siden han var spæd.

“Jeg er så glad for at have Hjalte med om bord. Jeg elsker hans stemme, og i fællesskab har vi fået skabt en vikingehymne, som jeg håber vil gjalde ud over tribunerne, når Danmark forhåbentlig spiller sig til den ene sejr efter den anden under EM,” siger HEDEGAARD i pressemeddelelsen, og tilføjer:

”Men selv hvis det ikke kommer til at gå, som vi alle sammen håber på, så er sangen stadig toprelevant – netop fordi den hylder det helt særlige fællesskab, vi som danskere har omkring fodbold og landsholdet i særdeleshed.”

Udover at håbe på, at hans sang ender på tribunen til diverse fodboldkampe, skal HEDEGAARD også selv ud at spille – dog ikke på fodboldbanen. I weekenden skød han sommeren i gang til Aalborg Karneval og derudover kommer han og spiller på diverse festivaler.

Kilde: Gaffa.dk

Se Hjalte i studiet her: