22Bullets

22Bullets

Den thailandske producer og DJ 22Bullets brød igennem med hittet “Everybody In The Party” i 2020. Siden da har det taget fart og med sin rangering som nr. 76 på listen over de bedste DJs i verden på DJ Mags Top 100-liste i 2023 (nr. 83 i 2022) har 22Bullets cementeret sin position som en af verdens mest aktuelle DJ-navne.

Varun Sony, som er DJ-kometen 22Bullets borgerlige navn, er født og opvokset i hjertet af Thailands hovedstad, Bangkok. Og det var også her, på et lille drengeværelse, at 22Bullets for første gang faldt over elektronisk musik, da hans storebror en dag kom hjem med et mixtape af musikeren og club-ikonet Paul Van Dyk. Mødet med club-musikken gav et indblik i en verden fyldt med frihed og grænseløshed – en verden, som 22Bullets nu er dybt begravet i, og hvor han med stor præcision kobler genrer, lyde og følelser til en drillende melodisk sammenhæng, der formår at holde publikum nysgerrige og engagerede.

I dag nøjes 22Bullets ikke med at have sine forbilleder i ørene – han er selv blevet et. Han er nemlig den første sydøstasiatiske DJ til nogensinde at optræde på DJ Mags Top 100-liste over de mest profilerede DJs i verden. En præstation der understreger, hvorfor de største profiler – fra David Guetta og Bebe Rexha til Fedde Le Grand og KSHMR – har lavet collabs med den thailandske DJ. Og med mere end 100 millioner streams på tværs af alle digitale musik platforme, stage performances med blandt andre Afrojack, Dimitri Vegas & Like Mike og Deadmau5, samt på venues som World Club Dome i Tyskland og som hovednavnet på festivaler som Ultra Music Festival og Creamfields er 22Bullets klar til at møde det internationale publikum og udbygge sin karriere uden for Asien.

22Bullets musik har altid et emotionelt touch – noget, der viser hans personlighed og som giver lytterne en dynamisk og følelsesmæssig oplevelse. 22Bullets univers fokuserer i høj grad på musikkens melodier, der skal tage publikum med på en unik rejse – fra første til sidste nummer i settet. Derfor oplever man meget mere, end bare de gængse bangers, når 22Bullets indtager scenen. Med megahits som “Bang Bang” og “Mr. BigBoom” viser han sin musiske intelligens og unikke tilgang til EDM-musikken, der med højt tempo og stor dynamik indfrier 22Bullets mission om at lave musik, der er så lidt statisk som muligt.

Som global prioritet hos pladeselskaberne Warner Music Asia og Spinnin’ Records har 22Bullets etableret sig som Sydøstasiens mest anerkendte og største DJ-navn.

Musik

 • Devotion Album cover

  Devotion

  22Bullets
 • The Devil's Got A Deal Album cover

  The Devil’s Got A Deal

  22Bullets
 • Mr. BigBoom Album cover

  Mr. BigBoom

  22Bullets
 • Bang Bang Album cover

  Bang Bang

  22Bullets
 • Madame (feat. Alec Chambers) Album cover

  Madame (feat. Alec Chambers)

  22Bullets
 • Everybody In The Party (feat. Ghost) Album cover

  Everybody In The Party (feat. Ghost)

  22Bullets
 • The City Album cover

  The City

  22Bullets
 • It Isn't Me (with KSHMR) Album cover

  It Isn’t Me (with KSHMR)

  22Bullets
 • Ride Or Die Album cover

  Ride Or Die

  22Bullets
 • Remote Control Album cover

  Remote Control

  22Bullets

Kontakt

Artist Roster