William Lee Meyrick

William Lee Meyrick

Med sine blot 20 år står musikproduceren William Lee Meyrick på tærsklen til at starte sin musikalske karriere. Efter to år på Danish Song Writing Academy, utallige timer bag både trommesættet, skærmen og med en guitar i hånden, tørner stortalentet ud i musikverdenen bl.a. som in-house producer hos selskabet OneHundred og for flere spændende artister.

Williams musikalske rejse startede i hjembyen Gammel Lejre på Midtsjælland, hvor han siden barndommen har været optaget af musik. En interesse der stammer fra hans far, som op gennem 70’erne turnerede England tyndt med sit punk-band, altid har haft forstærkere og guitarer stående fremme i hjemmet og pladespilleren kørende.

William har kastet sin kærlighed på EDM – særligt house og drum & bass. Genrer, hvor han har mulighed for at vise sin producer-personlighed i fuldt flor. Og det er lige netop det, der er det næste punkt i planen om at erobre EDM-scenen og sætte sit musikalske præg på genren. William går til musikken med stor grundighed og kvalitetsbevidsthed. Der er ikke noget, der bliver udgivet, før hver en detalje er vendt, og det har den helt perfekte lyd.

EDM-genren er for William det samme som frihed. En kæmpe musikalsk legeplads, hvor alt er muligt og ingenting er tilfældigt. Williams trademark er det perfekte uperfekte og emmer af en legesyg personlighed. Musikken er overraskende og består af en nærmest fysisk tekstur, der tweaker beatet, flowet og rytmen i en retning, der giver det et uperfekt præg og en grynet lyd. Hans lydunivers består af atmosfæriske og kosmiske lyde, der i sine små detaljer giver Williams lyd en intensitet, som publikum oplever som følelsespræget og unik.

Drømmen er at høre sin musik spillet fra de største scener – både i Danmark og i resten af verden. William Lee Meyrick har lige startet sin musikalske rejse med de første udgivelser – og vi kan i fremtiden forvente store og anderledes ting fra det unge supertalents hånd.

Produktioner

 • Money Dance Album cover

  Money Dance

  William Lee Meyrick
 • The Ones We Lost (Lizzy Wang Remix) Album cover

  The Ones We Lost (Lizzy Wang Remix)

  William Lee Meyrick
 • De Her Dage Album cover

  De Her Dage

  William Lee Meyrick
 • IK' STRESS MIG (fra DR Ultra's Klassen) Album cover

  IK’ STRESS MIG (fra DR Ultra’s Klassen)

  William Lee Meyrick

Kontakt

Artist Roster